Morgen, 5 maart om 08.00 uur, lanceren we ViaVan officieel in Amsterdam en tijdens de eerste week rijd je met 0% (dus eigenlijk zonder) service fee! Samen bieden we Amsterdammers een betere manier aan om door de stad te reizen!

Nog slechts een laatste stap en je bent één van onze Founding Drivers! Onderteken je ViaVan Overeenkomst en/of upload je ontbrekende documenten en je bent klaar om te rijden met ViaVan. Mis niet wat we je aan te bieden hebben:

De beste tarieven in Amsterdam:

ViaVan biedt de laagste service fee in de stad aan, zodat jij meer verdient voor elke rit! Je hoeft alleen maar je documenten op te sturen en je ViaVan agreement te onderteken om deze actie te krijgen!

De ViaVan Community:

Je bent nu lid van de hechte Driver Partner Community van ViaVan en wij zijn hier om je te ondersteunen. Neem contact op met ons Live Support team als je op weg bent en hulp nodig hebt – wanneer dan ook!

Technologie van Wereldklasse:

Navigeer de straten van Amsterdam met je ViaVan Driver App! We hebben jarenlang onze hoek-tot-hoek technologie geperfectioneerd – en maken het jou gemakkelijk op de weg met soepele ritten.

We zijn hard aan het werk om van onze lancering een enorm succes te maken. Wij zijn er klaar voor en verheugen ons om je op de weg te zien. Om te zorgen dat jij ook helemaal klaar bent voor je eerste dag, bekijk deze korte trainings video!

Happy driving,

Team ViaVan Amsterdam