Vandaag, 5 maart om 08.00 uur, lanceren we ViaVan officieel in Amsterdam. De eerste week rijd je met 0% (dus eigenlijk zonder) service fee! Samen bieden we Amsterdammers een betere manier aan om door de stad te reizen!

We willen graag van dit moment gebruik maken om je te feliciteren met het feit dat je één van onze Founding Drivers bent. We kunnen niet wachten totdat je met ViaVan de weg op gaat en profiteert van alles wat we te bieden hebben:

De beste tarieven in Amsterdam:

ViaVan biedt de laagste service fee in de stad aan, zodat jij meer verdient voor elke rit!

De ViaVan Community:

Je bent nu lid van de hechte Driver Partner Community van ViaVan en wij zijn hier om je te ondersteunen. Neem contact op met ons Live Support team als je op weg bent en hulp nodig hebt – wanneer dan ook!

Technologie van Wereldklasse:

Navigeer de straten van Amsterdam met je ViaVan Driver App! We hebben jarenlang onze hoek-tot-hoek technologie geperfectioneerd – en maken het jou gemakkelijk op de weg met soepele ritten.

We zijn hard aan het werk om van onze lancering een enorm succes te maken. Wij zijn er klaar voor en verheugen ons om je op de weg te zien. Om te zorgen dat jij ook helemaal klaar bent voor je eerste dag, bekijk deze korte trainings video!

Happy driving,

Team ViaVan Amsterdam